Vezi detalii despre campania Pardosela EduFort

Termeni și condiții

Preambul:

Prezentul site este proprietatea Fundației pentru Educație de Calitate, cu sediul în Municipiul Arad, Strada Mărășesti, Nr. 24, Județ Arad, CIF 43858173, cu dobândirea personalității juridice în baza Încheierii Civile Nr. 250/2021 emisă de Judecătoria Arad, înregistrată în cadrul Registrului Persoanelor Juridice fără scop patrimonial, tinut în cadrul Judecătoriei Arad, în data de 03.02.2021, reprezentată prin Președinte Hubert-Szabo Emeric.


Pe site-ul www.edufort.ro orice companie poate descărca pe dispozitivul propriu contractul de sponsorizare pentru redirecționarea a 20% din impozitul pe profit. Contractul descărcat conține câmpuri editabile care pot fi completate cu datele fiecărui Sponsor, cu suma sponsorizării și alte detalii necesare. După completarea contractului, acesta se trimite la donatii@edufort.ro în vederea înregistrării în evidențele Fundației.

Prin accesul, navigarea și, în general, folosirea site-urilor www.edufort.ro, numite în continuare Site sau Site-uri, sunteți de acord cu Termenii și conditiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu Termenii și conditiile aplicate exclusiv în cazul donațiilor efectuate online.

1. Proprietatea intelectuală:

a. Întregul conținut al acestui Site, indiferent de natura sa, este proprietatea exclusivă a Fundației pentru Educație de Calitate, numită în continuare și Fundația, fiind protejat de legislația privind protecția drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Sub protecția legislatiei ce vizează drepturile de autor, mărci, brevete și alte drepturi de proprietate intelectuală, intră și conținutul transferat în bannere, diferitele forme de afisare a mesajelor ce au caracter informativ sau publicitar și se află pe site, precum și materialele trimise de utilizatori, pentru a fi publicate pe site.

b. Denumirea „Fundația pentru Educație de Calitate”, logo-urile și simbolurile asociate ei, precum și combinații ale acestora cu orice cuvânt, simbol grafic sau sub orice altă formă, folosite în Site, sunt proprietatea exclusivă a Fundației. Acestea pot fi utilizate strict pentru promovarea Fundației și activității acesteia, orice alt mod de utilizare necesită acordul prealabil și explicit, exprimat în scris, al Fundației. Utilizarea abuzivă a Site-ului, neautorizată în prealabil în scris de proprietarul acestui Site, este interzisă și cade sub incidența normelor legale în vigoare, atrăgând răspunderea utilizatorului.

c. Proprietarul Site-urilor își rezervă dreptul de a întreprinde orice acțiune considerată dezirabilă sau necesară, în raport cu orice reprezintă conținutul Site-ului.

2. Drepturile Utilizatorilor:

a. de acces, navigare și utilizare a acestui Site;

b. de a beneficia de informațiile postate pe Site;

c. de a cere informații suplimentare prin intermediul datelor de contact menționate în secțiunea Contact;

3. Obligațiile vizitatorilor/utilizatorilor:

a. să utilizeze Site-ul doar în scopuri legale;

b. să nu violeze măsurile tehnnologice și de protecție ale Site-ului:

i. să nu inițieze și desfășoare activități precum cele de tip cracking, hacking ori alte activități similare, de natură să afecteze buna funcționare a Site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc;

ii. să nu introducă fie cod, fie secvențe de cod cu caracter de viruși sau malware care ar putea pune în pericol securitatea datelor, a Site-ului etc.;

4. Politica de confidențialitate:

Politica de confidențialitate poate fi accesată pe https://edufort.ro/politica-confidentialitatea-datelor/.

5. Donații:

Donația prin card

În cazul plății prin card, aceasta se face securizat, pe site-ul www.edufort.ro prin intermediul platformei puse la dispoziție de furnizorul nostru, Netopia Payments. Pentru folosirea acestei metode, donatorul are posibilitatea să selecteze suma pe care dorește să o doneze și care se va retrage de pe cardul bancar indicat de donator.

În cazul specific al plății lunare (recurente), sistemul nostru stochează un token de retragere lunară a sumei specificate. Datele cardului donatorului nu sunt salvate pe serverele noastre, ci sunt stocate în siguranță de furnizorul nostru de plăți online, Netopia Payments.

În utilizarea donației prin card, donatorul se angajează că va furniza informatii reale, corecte, actuale și complete.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a-i bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Pentru folosirea acestei metode, donatorul are posibilitatea să selecteze suma pe care dorește să o doneze și care se va retrage din contul bancar.

Donația prin transfer bancar

Donația prin transfer bancar se va efectua în unul dintre conturile Fundației pentru Educație de calitate:

Pentru plată în RON : RO82RNCB0015169677300001

Pentru plată în EURO/EUR (€) : RO98RNCB0015169677300004

Pentru plată în DOLARI/USD ($) : RO71RNCB0015169677300005

Pentru plată în LIRE/GBP (£) : RO44RNCB0015169677300006

deschise la banca: BCR, sucursala Arad

6. Politica de livrare

În cazul bunurilor care vor fi livrate (materiale promoționale, produse persoanlizate cu logo-ul Fundației), acestea vor fi realizate prin servicii de curierat, iar livrarea acestora va fi efectuată în 1-7 zile, costul transportului fiind suportat de către Fundație.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

7. Politică de retur

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță : “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”

În cazul în care doriți să returnați bunuri fizice achiziționate, Fundația pentru Educație de Calitate vă garantează termenul de retur prevăzut prin lege, și anume 14 zile de la primirea produsului.

Pentru a solicita un retur, vă rugăm sa urmați pașii de mai jos:

Notificați solicitarea de retur la office@edufort.ro

Expediați comanda de retur la adresa : Str. Mărășești, Nr. 24,  Arad, România.

În termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea returului, veți fi notificat prin e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor.

8. Dispoziții finale:

Termenii și condițiile acestui Site pot fi modificate oricând, fără o informare prealabilă sau ulterioară și intră în vigoare din momentul postării lor pe Site. De aceea, vă rugăm sa le recitiți periodic, dar mai ales dacă există un anunț pe pagina principală, în acest sens.